DSC_0283

Om oss

JESSIKA HEDÉN
31 år, bosatt i en villa i Limabacka en bit norr om Varberg i Halland tillsammans med min sambo Henrik och hans två barn.

En otroligt hundtokig tjej som alltid levt med hundar runt omkring mig. Leonberger, Golden Retriever och Schäfer har under många år funnits vid min sida.

Är utbildad Hundinstruktör och Hundpsykolog och driver egna företaget
ByrackaByrån sedan 2011 där jag jobbar på heltid med att träna hund.

Lever och andas för mina två tjejer Kahlua och Vinna.
2 st Flatcoated Retriever tikar som förgyller mina dagar med kärlek och omtanke, mina personliga tränare både för den mentala utvecklingen samt den fysiska.
Jag brinner för att se till varje hund och vilken individ den är, att anpassa träning och aktivering efter just den hundens behov.

Min uppgift som uppfödare.
För mig är det otroligt viktigt med en frisk hund som kan leva ett aktivt, långt och lyckligt liv.
Flatcoated Retrievern är en jakthund med egenskaper som gör att den är fantastisk inom områden som inte bara handlar om jakt. För mig är Flatcoated Retrievern en fantastisk all round hund som klarar mer eller mindre alla uppgifter den får.
En flat är en lycklig hund, bara den får vara med i ett aktivt liv ihop med sin familj.
Den fungerar alldeles utmärkt inom lydnad och bruks, i rallylydnad, i spåret, som eftersökshund, som apportör, som räddningshund eller terapihund.
Listan kan göras oändlig.
För mig är en sund hund en hund med en kropp vare sig för stor eller för liten, en mentalitet som är pigg och uppmärksam men inte stressad.
Den skall vara vänligt inställd till både människor och djur.

Mitt mål som uppfödare för denna ras är att få fram friska hundar med en stor arbetsglädje till det mesta, en trevlig på och av-knapp, en vänlig mentalitet utan rädslor, stress eller aggression, en vacker exteriör och såklart en bästa vän.

Skriv till oss

Working Flatcoats
Lyckevägen 20
432 65 Väröbacka

0708-74 06 54

jessika_jh@hotmail.com